استنلس استیل

راهنمای آشنایی با استیل


استنلس استیل در معماری و صنعت ساختمان

استنلس استیل در تمام جنبه های معماری و صنعت ساختمان سازی کاربرد دارد. استنلس استیل ( استیل ضد زنگ ) از دهه 1920 میلادی مورد استفاده بوده و متریال جدیدی به حساب نمی آید. اما از آن زمان تاکنون دامنه بکارگیری آن مدام در حال رشد بوده است.اغلب به سبب زیبایی استیل و دوام عالی آن، از این متریال در نواحی دارای دید استفاده می کنند مثل کرتین وال، سقف ، بام، محوطه سازی و غیره. کاربردهای دیگر استنلس استیل در موارد ایمنی و گاهاً مخفی است همچون اتصالات، حفاظ ها، نرده های ایمنی و غیره.

آلیاژهای استنلس استیل ( استیل ضد زنگ ) که در صنعت ساختمان بکار می رود به مرور زمان تنوع یافته و گسترده شده است. آن دسته از استیل ضد زنگ که دارای مولیبدن بالاتری است به دلیل خاصیت مقاومت عالی در برابر خوردگی و شرایط محیطی، مورد توجه ویژه مهندسان معمار و شرکت های طراحی قرار دارد. از آنجمله می توان به استیل ضد زنگ 304 ، استیل ضد زنگ 308 ، استیل ضد زنگ 316 اشاره کرد.

از این گرید استیل ها در دکوراسیون داخلی ، محوطه سازی ویلا ،  مبلمان ویلایی ، پایه چراغ ، تجهیزات استخر ، سونا و جکوزی ، درب ضد سرقت ، نمای ساختمان و موارد مشابه استفاده می کنند.

بطور کلی هرگاه معیارهای آلودگی هوا ، قرار داشتن در معرض نمک ها ، لزوم تمیز نمودن پیاپی ، دوام و عمر طولانی متریال مصرفی ، مقاومت در برابر شرایط جوی و طراحی منحصربفرد مدنظر طراح باشد باید از استنلس استیل ( استیل ضد زنگ ) استفاده گردد.

5 ستاره

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *