7 نکته کاربردی راهنمای نگهداری دیوار سبز
نگهداری انواع دیوار سبز نظیر دیوار سبز کابلی، دیوار سبز هیدروپونیک، گرین وال مخزنی و … در هر پروژه ای باید بصورت مستقل و موردی با در نظر گرفتن شرایط محیطی، گیاهان دیوار سبز و تکنولوژی اجرا دیوار سبز تحلیل و مستند شود.
در این مقاله آیتم هایی که بصورت عمومی در نگهداری همه انواع گرین وال ها کاربرد دارد را توضیح می دهیم:
1) دما
در طراحی دیوار سبز باید ملاحظات تغییر دما را مدنظر قرار داد. قبلا در این باره در مقاله نکات کاربردی در طراحی و اجرای دیوار سبز توضیحات کاملی اراده کرده ایم.
در نظر داشته باشید برای نگهداری دیوار سبز فضای داخلی، مناسب ترین دما همان دمای آسایش است. دمای آسایش 21 درجه سانتیگراد است.
2) خاک مناسب و مغذی
در یک دیوار سبز تنوع چندین گونه گیاهی وجود دارد که هر کدام نیاز های تغذیه ای خود را دارد. باید یک برنامه تغذیه ای دقیق و منظم توسط یک کارشناس کشاورزی تهیه و تنظیم شود و این مواد مغذی با درصد های مشخص از طریق سیستم آب رسانی گرین وال به خاک و سپس به گیاهان رسانده شود.
در دیوار سبز هیدروپونیک ایم مواد مغذی مستقیما از طریق آب به ریشه گیاه می رسند.
اگر تخصص کافی در این خصوص ندارید حتما از خدمات پشتیبانی و نگهداری تیم های اجرای دیوار سبز کمک بگیرید.
3) نور کافی
موضوع نور کافی برای رشد گیاه در دیوار سبز فضای داخلی بسیار اهمیت دارد. هرگاه نور مناسب و کافی وجود ندارد از منبع نور مصنوعی استفاده کنید. در مرحله طراحی دیوار سبز باید پیش بینی زیرساخت و جانمایی حمل دقیق قرار گرفتن لامپ فلئورسنت با توان و لومن مناسب صورت پذیرد.
در دیوار سبز فضای بیرون، از اجرا دیوار سبز در دیوار جبهه جنوبی بعلت آفتاب شدید اکیدا خودداری کنید. در سایر دیوار ها از سایبان مناسب برای کنترل شدت آفتاب در روز استفاده کنید نظیر سایبان پارچه ای، پرگولا، چادر و شید.
4) هرس گیاهان دیوار سبز
تنوع زیاد گیاهان دیوار سبز نیاز به یک برنامه زمان بندی هرس دوره ای را دوچندان می کند. رشد بیش از اندازه برخی گیاهان سبب نرسیدن انرژی تابشی به سایرین شده و رشد آنها را مختل می کند. ضمن اینکه زیبایی گرین وال را تحت تاثیر قرار می دهد. بنابراین در نگهداری دیوار سبز و مراقبت از گرین وال حتماً به زمانبندی هرس توجه کنید.
5) بازدید دوره ای سیستم آبیاری
سیستم آبیاری اتوماتیک دیوار سبز باید منظم تحت بازدید قرار گیرد تا از هرگونه خرابی در پمپ ، تجمع لجن در کف مخزن آب و گرفتگی لوله و نازل ها پیشگیری شود. بازید از تاسیسات دیوار سبز باید توسط افراد متخصص صورت پذیرد.
اهمیت تاسیسات در نگهداری دیوار سبز و کارکرد صحیح آن بسیار مهم است.
6) بازدید فیلتر های تاسیسات
فیلترهای تاسیسات از ورود ذرات خاک به داخل لوله ها و گرفتگی نازل و خرابی پره های پمپ جلوگیری می کند. اما به دلیل عملکرد پیوسته سیستم آبیاری دیوار سبز امکان گرفتگی فیلترها وجود دارد.
7) بازدید دوره ای شاسی نگهدارنده دیوار سبز
شاسی فلزی دیوار سبز و فضای پشت آن باید بصورت منظم و دوره ای هر 3 ماه یکبار بررسی شود تا از ایجاد قارچ و نفوذ حشرات موذی در آن مکان جلوگیری شود.
در مراقبت و نگهداری از دیوار سبز و گرین وال باید همه پارامتر های محیطی و داخلی سیستم green wall را مورد توجه قرار دهید. بهترین گزینه استفاده از تجربه متخصصین آن است. صنایع ترنج سبز بعنوان تولید کننده تخصصی انواع دیوار سبز مدولار و دیوار سبز کابلی آماده ارئه خدمات مشاوره تخصصی به شماست.
با ترنج سبز تماس بگیرید و رایگان از خدمات مشاوره ما بهره مند شوید.
بدون دیدگاه